Pages

Sunday, July 29, 2012

Salam Ramadhan 1433H

Lama sangat tak update blog...sampai bersawang2 berabuk..sampai template blogger dah tukar..Mama tak tahu..updates skitt Masih belum terlewa nak wish Salam Ramadahan 1433H...


semoga puasa tahun ni bwa sejuta rahmat Apa yer yg Mama nk updates ni?...


Semestinya byk ttg Hannah Farhana sbb segalanya utk dia skrg..memula ttg Mama dulu 


 Mama : Sama jer , yg berbeza berat kot brtambah sbb mkn jer...haha Mama dh pindah opis..bkn tkr keja tp relocation ke tpt baru ..we are now expanding..cheewah  


Papa : Still sama, cuma skrg dh pindh skool baru..memula sgt bz semua nk kena setup baru.Sekarang dh ok..syukur, Alhamdulillah 


 Hannah Farhana : Now dah 9 bulan. Sekejap jer dh 9 bulan....dh pandai nk bangun sendiri lpstu lepas tangan ...kena cekap sambut dia.Kekdg terlepas gak..gedegung lah jatuh ke lantai Sekarang dh duduk di SKOOL aka TASKA...byk kisah di Taska ni, nant Mama ltk di entry lain. Kita tgk gambar2 Hannah Farhana dlu yer...

Ini gambar sedang ketawa2 riang main dgn Mak Tuk
Gambar celebrate besday ke 8 bulan..besday latest 9 month ada gambar kek jer sbb Tuan Punya badan tido awal....adik ooo adik
Gambar tgh main...Hannah skrg mmg suka gajet...laptop dh rsk satu kena ngences...ipad handphone mmg sgt2 suka...blh wat drama nk dptkan smua tu... 

 Wokey, updates ttg kami BERTIGA pula ialah :_ Kami sdh berpindah rumah...skrg ada rumah sendiri, wpun menyewa jer..but its a good start to us..tarra inilah gambar teratak kami...
Location : seberang jalan opis Mama jer...hehehe Itu sahaja kali ini...nant nk sambung lagi, Insyaallah...amin

1 comments:

MamaZaraa said...

salam....
Alhamdulillah, tn empunya muncul jua akhirnya.. Tomeyynye si kecik, xtrasa 9bln dah usianya kan mama. Smg Hannah Farhana mbesar dgn sihat & mjadi anak yg solehah. Aminn..

Post a Comment